bok

Allie Finkles regler för tjejer - Flytten

Meg Cabot

Författare

Beskrivning

2010-11-16
Svenska
9-12

Författare

Meg Cabot

När Allie Finkles föräldrar berättar att familjen ska flytta, vill Allie bara dö. Hur kul är det att flytta från det fina rummet med rosa heltäckningsmatta till ett läskigt gammalt ruckel med knarrande golv, bara för att ens mamma gillar att renovera? För att inte tala om att lämna alla klasskompisarna. Och det blir verkligen inte bättre av att grannkillen berättar att en zombiehand sägs härja på vinden till Allies nya hus … Det verkar nästan som om det inte finns några regler längre, och är det något Allie gillar så är det just regler. Därför skriver hon sina Regler för tjejer!

Meg Cabot är i högform i första delen om roliga, påhittiga Allie Finkle - tjejen som alla tioåringar kommer vilja ha som bästis.Regel nr 5: Man kan inte låta sin familj flytta in i ett spökhus.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Allie Finkles Rules for Girls: Moving day

Originalspråk

Engelska

Översättare

Maria Holst

Serie

Allie Finkle

Publiceringsdatum

2010-11-16

Läsordning

1

Produktion

Papper

Bokpapper träfritt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129675948

Antal Sidor

224

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

197

Vikt (kg)

0.41

Bredd (mm)

143

 

Jagad

Om boken

Sextonåriga Em Watts, som i Airhead fick sin hjärna transplanterad till supermodellen Nikkis kropp, är på flykt. På flykt undan skolan, jobbet, sin familj, sina vänner, sig själv. Alla hon bryr sig om är rasande på henne och hela hennes tillvaro är på väg att krackelera.

Jagad är den tredje och avslutande delen i Meg Cabots Airhead-trilogi och tar vid precis där Att vara Nikki slutade. Alla trådar knyts samman och boken lämnar ingen läsare besviken.

Meg Cabot, Kevin Brooks, Maggie Stiefvater

Jagad

 

Relaterat