bok

Prinsessa för alltid

Meg Cabot

Författare

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2010-03-04
Svenska
12-15

Författare

Meg Cabot

Tionde och sista delen om favoritprinsessan på Manhattan. Rolig och härligt romantisk upplösning som inte kommer att göra fansen besvikna!

Det är prinsessan Mias sista år på high school. Hon är tillsammans med JP som är supergullig och håller med om allt hon säger, och snart är det dags för examensbal. Livet borde vara helt perfekt. Men så kommer Michael, hennes ex, tillbaka från Japan, snyggare än någonsin! Plötsligt börjar Mia tvivla på om JP verkligen är Den rätte …

Böckerna om prinsessan Mia älskas av unga tjejer världen över och har också filmatiserats. Det är underhållande, snabbt, roligt och lättläst. Har man väl fångats av Mias dagboksanteckningar från sitt allt annat än vanliga liv, kan man inte låta bli att läsa nästa prinsessbok, och nästa.

Fansen om prinsessdagböckerna:
"Först är Mia blyg och vågar inget, sen lär hon sig att ta för sig och våga bestämma. Det är bra!"

"Mias dagböcker är spännande och kul. Man vill liksom bara läsa en dag till, och en till, och en till ..."

"Annorlunda och roligt, man vet aldrig vad som ska hända."

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Språk

Svenska

Originaltitel

Forever princess

Originalspråk

Engelska

Översättare

Ann Margret Forsström

Serie

En prinsessas dagbok

Publiceringsdatum

2010-03-04

Läsordning

10

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129672107

Antal Sidor

384

Ryggbredd (mm)

29

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.489

Bredd (mm)

140

 

Jagad

Om boken

När Robert kommer till vårdcentralen tror han att han bara ska genomgå en rutinundersökning för sitt magont. Men när läkarna för ner gastroskopiverktygen i magen på honom förstår de inte längre vad de ser. Plastgrejer. Silvertrådar. Metalldelar som rör på sig. Naken, bedövad och utlämnad hör Robert läkarnas chockade kommentarer: "Vad i helvete är det här?"Så börjar Roberts tillvaro på rymmen. Han måste försöka att få reda på exakt vem - och exakt vad - han är. Våldsamt spännande action, perfekt att sätta i händerna på läsovilliga tonårskillar. Men under bladvändarspänningen finns även en existentiell udd - vad är det egentligen som gör en människa till en människa?

Meg Cabot, Kevin Brooks, Maggie Stiefvater

Jagad

 

Relaterat