bok

Över ytan

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2003-09-04
12-15

Författare

Kate Cann

ÄNTLIGEN!!!
Nu kommer del tre i serien om Colette och Art och deras "omöjliga" kärlek. Det är roligt, sorgligt, träffsäkert och trovärdigt om ung kärlek och dess konsekvenser.

"Stå på dig, sa jag till mig själv. Du är van att bli tillplattad av den här killen, men ändå överleva. Det är över - du kan inte bli sårad mer. Du ska träffa Art, men du kan backa nu, gå hem, avsluta det precis när du vill. Fortsätt bara andas. Stå stadigt med fötterna på marken."

Det har tagit slut mellan Colette och Art. Hon kämpar febrilt för att komma på fötter och är fast besluten att gå vidare med sitt liv. Men det är svårare att glömma Art än hon först trott. Hennes familj och vänner börjar tappa tålamodet, och när Art plötsligt dyker upp tvingas hon ta svåra beslut. Vill hon börja om igen eller är det dags att gå vidare, på egen hand?

Dyk i (Tiden, 1999) och Djupt vatten (Tiden, 2000), de två första böckerna om Colette och Art, har fått ett fantastiskt mottagande: Äntligen böcker som liknar det verkliga livet.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Sink or swim.

Originalspråk

Svenska

Översättare

Ann Margret Forsström

Publiceringsdatum

2003-09-04

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789189646186

Antal Sidor

208

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

178

Vikt (kg)

0.111

Bredd (mm)

110

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

Relaterat