bok

Så blir du populär

Meg Cabot

Författare

Beskrivning

2009-09-01
12-15

Författare

Meg Cabot

Härligt, snabbläst, roligt och romantiskt! Fristående feel good-njutning av chick lit-drottningen Meg Cabot. Nu i pocket!

När Stephanie Landry var tolv år gammal råkade hon hälla en läsk över skolans populäraste tjej. Det har hon fått äta upp sedan dess. Men nu har hon fått nog av livet som impopulär hackkyckling. Hon ska bli populär - och hon vet precis hur hon ska nå sitt mål. Steph har nämligen hittat en gammal bok med titeln Så blir du populär och hon följer råden till punkt och pricka. Först går det bra, väldigt bra! Men snart stöter hon på problem ...

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! En perfekt bok att sätta i händerna på tjejerna när de läst ut En prinsessas dagbok!

"Undvik popularitet om du önskar fred."
Abraham Lincoln

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

How to be popular

Originalspråk

Engelska

Översättare

Maria Holst

Publiceringsdatum

2009-09-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671803

Antal Sidor

264

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

178

Vikt (kg)

0.147

Bredd (mm)

111

 

Allie Finkles regler för tjejer - Utflykten

Om boken

Regel nr 9. Se ALLTID till att din lillebror inte gör några dumheter.

Regel nr 10. Det är taskigt att säga att nån ser ut som en pudel. Ja, om det inte är en pudel förstås.

Regel nr: 11. Om du inte kan säga nåt trevligt, håll bara tyst. Verkligen.

Allie Finkle, den tioåriga tjejen som älskar regler, är tillbaka! Det är dags för hennes första skolutflykt och hon är rätt upprymd. Bara att få åka buss! Allie har gångavstånd till skolan så i vanliga fall missar hon allt som händer på skolbussen.
Men sen får hon reda på att alla i klassen ska få varsin hemlig kompis på resan och Allies hemliga vän är ingen mindre än Mary Kay, Allies ex-bästis som svek henne precis innan hon flyttade. Det är helt klart läge att skriva lite nya regler ...

Böckerna om Allie Finkle är smart och rolig mellanstadie- chicklit. Perfekta för de som ännu inte börjat läsa En prinsessas dagbok.

Meg Cabot

Allie Finkles regler för tjejer - Utflykten

Relaterat