bok

Så blir du populär

Meg Cabot

Författare

Beskrivning

2009-08-27
12-15

Författare

Meg Cabot

Härligt, snabbläst, roligt och romantiskt! Fristående feel good-njutning av chick lit-drottningen Meg Cabot. Nu i pocket!

När Stephanie Landry var tolv år gammal råkade hon hälla en läsk över skolans populäraste tjej. Det har hon fått äta upp sedan dess. Men nu har hon fått nog av livet som impopulär hackkyckling. Hon ska bli populär - och hon vet precis hur hon ska nå sitt mål. Steph har nämligen hittat en gammal bok med titeln Så blir du populär och hon följer råden till punkt och pricka. Först går det bra, väldigt bra! Men snart stöter hon på problem ...

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! En perfekt bok att sätta i händerna på tjejerna när de läst ut En prinsessas dagbok!

"Undvik popularitet om du önskar fred."
Abraham Lincoln

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

How to be popular

Originalspråk

Engelska

Översättare

Maria Holst

Publiceringsdatum

2009-08-27

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671803

Antal Sidor

264

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

178

Vikt (kg)

0.147

Bredd (mm)

111

 

Jagad

Om boken

När Robert kommer till vårdcentralen tror han att han bara ska genomgå en rutinundersökning för sitt magont. Men när läkarna för ner gastroskopiverktygen i magen på honom förstår de inte längre vad de ser. Plastgrejer. Silvertrådar. Metalldelar som rör på sig. Naken, bedövad och utlämnad hör Robert läkarnas chockade kommentarer: "Vad i helvete är det här?"
Så börjar Roberts tillvaro på rymmen. Han måste försöka att få reda på exakt vem - och exakt vad - han är.

Våldsamt spännande action, perfekt att sätta i händerna på läsovilliga tonårskillar. Men under bladvändarspänningen finns även en existentiell udd - vad är det egentligen som gör en människa till en människa?

Meg Cabot, Kevin Brooks, Maggie Stiefvater

Jagad

Relaterat