bok

Allie Finkles regler för tjejer - Den nya tjejen

Beskrivning

2009-09-07
9-12
Fortsättningen på Allie Finkles regler för tjejer - Flytten!
För ung för En prinsessas dagbok? Då är det tur att Allie Finkle finns! Tjejen som älskar regler och som alla mellanstadiekids kommer att vilja ha som bästis.

Allie tycker att det ska bli jättespännande att börja i den nya skolan, i samma klass som Erica, Caroline och Sophie! Och hon älskar sin nya lärare, mrs Hunter. Det är bara ett problem. Rosemary, en av tjejerna i klassen, gillar inte Allie. Hon säger att hon ska spöa Allie efter skolan.
Alla kommer med råd om hur Allie ska tackla situationen. Erica tycker att Allie ska skvallra för mrs Hunter. Caroline vill att Allie ska försvara sig med aktivt ickevåldsmotstånd. Allies pappa lär henne att slåss, medan farbror Jay tycker att hon ska psyka ner sin motståndare. Hur ska Allie göra? Vem hade kunnat ana att det var så svårt att vara ny i klassen?

Roligt, snabbläst och med här-och-nu-känsla.

Regel nr 6: Om ett gäng femmor tycker att din lillebror är gullig - spela med!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Allie Finkle's rules for girls : the new girl

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2009-09-07

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671728

Antal Sidor

216

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

196

Vikt (kg)

0.382

Bredd (mm)

143

Format

Inbunden

Relaterat

Rummet innanför

Om boken

I dessa tio fantastiska berättelser möter du sällsamma varelser som spöken, älvor, demoner och vampyrer. Och människor – kanske de otäckaste varelserna av dem alla …
Berättelser med övernaturliga inslag i igenkännlig vardagsmiljö är Mårten Melins signum. Tillsammans med oväntade vändningar, högt tempo skapar författaren roliga, omväxlande och ofta riktigt otäcka historier.Novellformatet är perfekt för den som inte vill eller kan läsa en hel kapitelbok. Läs lite här och lite där, välj den berättelse du tycker verkar mest spännande just för stunden. Här finns något för alla smaker.

Mårten Melin

Rummet innanför