bok

Bad-dags med Bolibompa-draken!

Mats Wänblad

Författare

Micaela Favilla

Illustratör

Beskrivning

2008-09-08
Svenska
3-6

Författare

Mats Wänblad

Illustratör

Micaela Favilla

Bolibompa-draken behöver snygga upp sig. Det vore skönt med en dusch. Men det är inte det lättaste när man är så stor ... Då går draken till badhuset - där han till exempel måste göra en egen drakskylt till omklädningsrummet! En glad, vänlig berättelse - en härlig fantasistund samtidigt som boken ger kunskap om en ny och spännande miljö.

Läs också "Men ... det är ju Bolibompa-draken!"

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-09-08

Läsordning

2

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129669169

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

260

Vikt (kg)

0.288

Bredd (mm)

216

 

Vårt lilla landslag - Cupen

Om boken

Även om fotboll är det roligaste man vet kan det bli lite trist att bara träna och träna hela tiden. Därför har Milan anmält Lilla landslaget till en cup där de ska få spela mot flera olika lag. Det låter toppenkul, det tycker de allihop. Den enda som är tveksam är Emi. Cupen är på söndag och hon ska ju vara hos pappa i hans nya lägenhet den här helgen. Då kan hon väl inte sticka i väg och spela fotboll en hel dag? Tänk om pappa blir ledsen ...

Kul och viktigt om laganda, familj och kompisar. Och om fotboll såklart!

Vårt lilla landslag spelar vidare i femte boken i serien, som tagits fram i samarbete med Svenska Fotbollförbundet.

Mats Wänblad skriver de populära, lättlästa böckerna om Familjen Monstersson och Maria Andersson Keusseyan har illustrerat ett flertal roliga faktaböcker för slukaråldern, däribland serierna Fasliga Fakta och Intresseklubben Fakta. Både författaren och illustratören har ett stort fotbollsintresse.

Mats Wänblad, Maria Andersson Keusseyan

Vårt lilla landslag - Cupen

 

Relaterat

Nyheter

Lättläst med Katten Nils och Familjen Monstersson

I två helt nya böcker i vår populära Lättläst-serie löser Katten Nils och hans kompisar ett mysterium medan 10-årsjubilerande Familjen Monstersson skapar en skrämmande bra djurpark!

Avspark för ny del av Vårt lilla landslag

Spelar man i seriespel för att vinna, eller för att det är kul? Seriespelet är fjärde delen i den populära serien barnböcker som tagits fram i samarbete med Svenska Fotbollförbundet.

Vårt lilla landslag dribblar vidare!

Nu kommer den tredje boken i Mats Wänblads serie Vårt lilla landslag – om fotboll, kompisar och laganda! I den här berättelsen uppstår frågan om det är så kul att storsatsa – egentligen?

Lyssna till succéserien om Familjen Monstersson

Succéserien om Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och har älskats sedan första boken kom ut 2011. Nu finns böckerna om Ebba, Boris och de andra att lyssna på hos Storytel och de andra ljudbokstjänsterna. Skådespelaren Christian Fex läser.

Att våga eller inte våga – det är frågan!

Micaela Favilla är tillbaka med den tredje boken i serien om Lillis. Böcker som är perfekta för nybörjarläsarna som precis vuxit ur lättläst och vill börja med kapitelböcker.