Roliga pyssel med Röda Masken!

Publicerad:

2021-06-03

Lär dig skriva, räkna, läsa och klockan med Röda Masken. En ny aktivitetsboksserie med favoriterna från Handbok för superhjältar.

Handbok för superhjältar lär dig skriva bjuder på spänning och äventyr samtidigt som du övar på att bilda ord och meningar på ett kul sätt. Här får du bland annat skapa dina egna miniäventyr och krångla dig igenom bokstavlabyrinter och tyda hemliga meddelanden.

I Handbok för superhjältar lär dig räkna får du leta efter det mystiska talet, räkna dig fram genom labyrinten och lösa mattekryss. Spänning och äventyr samtidigt som du tränar plus och minus på ett kul sätt. 

I Handbok för superhjältar lär dig läsa får du klura ut vad det ska stå i det hemliga brevet, göra personlighetstest och utmana dig själv på frågesport.

Hinner Röda Masken i tid till skolan, visar klockan på skolan och mobilen samma sak och hur mycket hinner man egentligen på en minut? Handbok för superhjältar lär dig klockan bjuder på spänning och äventyr samtidigt som du övar på klockan på ett roligt sätt. 

Samtliga aktivitetsböcker innehåller fina och färgstarka klistermärken och passar barn från 6 år och uppåt. 

Relaterat

Handbok för superhjältar lär dig klockan

Om boken

Lär dig skriva, räkna, läsa och klockan med Röda Masken. En ny aktivitetsboksserie med favoriterna från Handbok för Superhjältar.

I Handbok för superhjältar lär dig klockan är Röda Masken tillbaka med nya uppdrag som passar perfekt för dig som börjat i skolan. Hinner Röda masken i tid till sitt uppdrag och visar klockan på skolan och mobilen samma sak? Spänning och äventyr samtidigt som du övar på klockan på ett roligt sätt.

Kluriga pyssel med färgstarka klistermärken som riktar sig till barn i åldern 6-9 år.

Elias Våhlund, Agnes(Agnieszka) Våhlund, Agnes Våhlund

Handbok för superhjältar lär dig klockan

Relaterade artiklar

Startskottet på ett nytt äventyr för Röda Masken

Böckerna om den mobbade tjejen Lisa som blir superhjälten Röda Masken har sedan 2017 toppat topplistorna över både mest köpta och mest utlånade barnböcker i Sverige. Nu är första boken i det tredje äventyret här!